Babysim

Babysim

Babysim är förutom en mysig aktivitet också en unik upplevelse som ger dig och ditt barn trygghet, säkerhet och glädje att vistas i vatten.

Kulings Babysim bedrivs under sakkunnig ledning och kontrollerade förhållanden. Instruktörerna är utbildade på Linnea´s Baby och Småbarns simskola och anslutna till Simskoleförbundet

Nästa kursstart för nybörjare är i augusti 2024

Välkomna till Kulings Babysim!

Babysim är förutom en mysig aktivitet också en unik upplevelse som ger dig och ditt barn trygghet, säkerhet och glädje att vistas i vatten.

Vårt fokus är att barnet ska få vattenvana och samtidigt lära sig ett sunt förhållningssätt till vatten. Genom vattensäkerhetsövningar och lek lär sig barnet trygghet och respekt för vatten. All inlärning sker på barnets villkor.

När barnet är 3 månader kan du börja i nybörjarkurs med ditt barn. Kursen består av 8 badtillfällen och 1 teoritillfälle som hålls före kursstart. På teorin går vi igenom allt ni behöver veta innan det är dags att simma med ert barn. Efter nybörjarkursen kan man också gå fortsättningskurs som består av 8 badtillfällen. Det är alltid en förälder med barnet i vattnet. Våra kurser hålls av utbildade babysiminstruktörer.


För bokning till Babysim kontakta info@kuling.se. Har du frågor går det bra att ringa 0523-17190.

Pris för 8 badtillfällen i våra nybörjar- och fortsättningsgrupper är 1450Boka genom fliken – skapa inlogg – medlemskap och gå vidare till babysim- när du valt boka nybörjare/fortsättning har du en plats
BOKA