individuell träning

Individuell träning

På Kuling har vi ett stort utbud av olika träningsformer som ger dig rätt inspiration.

Upplev en mångsidig träningsupplevelse hos oss, du kan välja mellan gym och varmvattenbassäng. Vår personal finns alltid till hands för dina frågor och behöver du hjälp att skräddarsy din träning går det bra att boka in personal för genomgång av program. Vi har garanterat något som passar dig!

Vi har en träningslokal med fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss! Här kan du köra konditionsträning på löpband, crosstrainer, cykla, skierg eller roddmaskin. Du kan också träna med både fria vikter och i maskin. Vi har flera funktionella redskap så som kettlebells, hantlar, skrivstänger, TRX-band. Vi får ofta höra att vår träningslokal upplevs som professionell med en ”hemma-hos-känsla.” De som tränar hos oss tycker att vår träningslokal är toppen, de känner sig trygga här, de gör oss lite extra stolta.

I vår 34 gradiga varmvattenbassäng kan du träna på ett effektivt och skonsamt sätt. Vattnet är ditt motstånd eller så väljer du att använda några av våra redskap. Träningen i vattnet kan vara minst lika effektiv och allsidigt som träningen på land.

Vårt mål är att alla tränande ska utvecklas och känna sig personligt bemötta i vår lokal. Vi erbjuder dig möjligheten att utnyttja den kompetens som våra instruktörer besitter. Våra instruktörer har kunskap inom flera olika områden som alla kan knytas till träningslokalen på ett eller annat sätt. Behöver du hjälp är specialkompetensen aldrig långt bort.


BOKA