Massage

Massage


Vi utför klassisk massage. Vår erfarna massageterapeut skräddarsyr varje behandling efter dina individuella behov och önskemål.

Klassisk massage


Klassisk massage är en beprövad metod för att lindra muskelspänningar, minska stress och främja avslappning. Genom att använda olika tekniker såsom knådning, tryck och strykningar arbetar vi för att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen i kroppen.

Oavsett om du lider av spänningar i nacke och axlar, behöver återhämtning efter fysisk aktivitet eller helt enkelt vill unna dig själv en stund av avkoppling, så är klassisk massage ett utmärkt val för att främja både kroppslig och mental hälsa.

Ta hand om dig själv och boka din klassiska massage hos oss idag för en stund av välgörande avslappning och återhämtning.

Pris: 620 kr för 45 minuter, 510 kr för 30 minuter.

Koppningsmassage


Vad är koppningsmassage?
Koppningsmassage är en traditionell behandlingsmetod som använder sugkoppor för att skapa ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Denna teknik har använts i århundraden för att främja läkning och välbefinnande.

Hur går behandlingen till?
När kopporna fästs på huden bildas ett undertryck som lyfter och påverkar bindväven i muskler och underhud. Detta gör att området där kopporna sitter drar till sig vätskor, vilket ökar blodcirkulationen och främjar läkning.

Vilka är fördelarna?
Mjukar upp muskler och bindväv: Behandlingen hjälper muskler och bindväv att slappna av och bli mjukare.
Ökad blodcirkulation: Undertrycket ökar blodflödet, vilket hjälper till att transportera bort slaggprodukter från bindväven.
Behandling av problemområden: Koppningsmassage kan användas för att behandla cirkulationsproblem, bindvävsproblem och muskelspänningar.

Avbokningsregler: 24 timmar innan

För att boka massage trycker du på boka-knappen nedan, skriv i kommentaren om du vill ha koppning.