Gruppträning

GruppträningSätt glädje och gemenskap i rörelse! Upptäck fördelarna med våra gruppträningspass, där du tränar tillsammans med andra i en motiverande atmosfär, oavsett om det är i gymmet, i bassängen, inomhus eller utomhus – alltid med kunnig personal som stöttar digFör att se aktuella grupper och tider går in på boka fliken nedan.Avbokningsregler: 2 timmar före passets start

-Vattengympa – Vi erbjuder flera olika grupper i vattengympa. Vattengympa är en skonsam och effektiv motionsform. Det är tempot och rörelseutslaget som avgör graden av motion i vattengympa. Motion i vattnet ger konditorn, styrka och rörlighetsträning utan slitsam belastning på lederna. Vi har flera olika vattengympagrupper som är olika jobbiga, vi har gravidgympa eller varför skall inte du som är man prova på vår herrvattengympa.

– Pace – Vi erbjuder flera olika pacepass. Pace är en gruppträning där man tränar vid olika stationer och där du utför varierande styrke- uthållighets och konditionsövningar i tidsintervaller. Passet kräver ingen koordinationsförmåga och passar alla. Vi har flera olika grupper som är olika tuffa. Vi kör gruppen både inomhus och utomhus. Se vår bokningssida för utförligare beskrivning av våra grupper och aktuellt utbud.

– Funktionell träning i gym – Tillsammans i grupp introducerar vi dig i vårt cirkelträningskoncept där du på 45 minuter får en perfekt mix av både styrka, balans och konditionsträning. Vi erbjuder dig träningstillfälle dagtid eftersom vi vet att det är bra att få igång rutinen.

– ”Ta i och slappna av”

I denna grupp börjar vi med cirkelträning med varierande övningar för hela kroppen, för att sedan övergå i yoga och återhämtning. Perfekt för dig som vill öka styrka och kondition, men även vill ge kroppen återhämtning. Allt i ett och samma pass!


BOKA