Nyheter

Nyheter
 

Kuling Årets Företagare i Lysekil!

Nominering: Årets företagare har tillsammans lyckats skapa en hälsosam och inspirerande miljö. Kunderna får hjälp att utmana sig själva och må bra i både knopp och kropp. Passionen och viljan att främja hälsa och välmående förtjänar definitivt att uppmärksammas och belönas. Med över 30 års fokus på rehabilitering och hälsa med synlig arbetsglädje är Kuling så värdiga vinnare av Årets Företagare 2023.

Vi är så otroligt stolta och ödmjuka inför denna fina utmärkelse. Det är hela teamet som gjort detta möjligt tillsammans med alla våra fantastiska kunder.

Lördagsöppet startar igen i september

– Grupperna slutar v. 23 och startar igen v. 34.
– Sista veckan för kvällsöppet är v. 23.

VIKTIGT!

För att boka din massage:
Välj ”Friskvård” uppe i menyn och sedan ”Massage”. Där finns information om vår massage och en boka-knapp som tar dig till bokningen. Eller gå direkt till bokningen här. Är du osäker så ring oss så hjälper vi dig.

Alla nya kunder måste trycka på ”KÖP MEDLEMSKAP” för att kunna träna på KULING.
Boka -> bad och träning -> välj önskad aktivitet: individuell träning, gruppträning eller baby-sim –> BOKA –> KÖP MEDLEMSKAP. Man kan även bli medlem via kuling.wondr.se och då samma förfarande.

Har du redan ett klippkort / månadskort måste vi lägga upp det ”manuellt”. Du får ett välkomstmail med ett lösenord som du sedan använder för att logga in via appen eller via kuling.wondr.se eller www.kuling.se.

Alla pappersvarianter på träningskort kommer försvinna och ligga digitalt i appen.
Har du frågetecken så tveka inte att slå oss en signal så hjälper vi dig!  


Gravidgympa i bassäng

Välkomna på bassängträning för gravida i vår varmvattenbassäng! Under ca 45 min tränar vi igenom kroppen på ett skonsamt och härligt sätt både för kondition och styrka, följt av en stunds skön avslappning. Trängningen sker på onsdagar kl. 17.30. Du bokar träningen via vår hemsida Wondr.


”Ta i och slappna av”

I denna grupp börjar vi med cirkelträning med varierande övningar för hela kroppen, för att sedan övergå i yoga och återhämtning. Perfekt för dig som vill öka styrka och kondition, men även vill ge kroppen återhämtning. Allt i ett och samma pass!

Måndagar kl 18.00. Du bokar träningen via vår hemsida Wondr.


Lördagsöppet

Vi öppnar upp på lördagar v.3.
Välkommen att starta lördagen på bästa sätt.
Öppet mellan 08-12.