Om oss

Om oss
Välkommen till Kuling Rehab och Hälsa!

Vi har en lång och gedigen efterenhet inom rehabilitering, förebyggande hälsovård och nu även företagshälsa. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud ( och våra tjänster). Hos oss får du snabb hjälp av erfarna fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Namnet Kuling har inspirerats av kustvinden och av citatet ” när förändringens vindar blåser bygger en del vindskydd, andra bygger väderkvarnar”. Kuling har 30 års jubileum 2023 och verksamheten utvecklas ständigt. Kuling har tagit sitt namn från den kraftigaste vinden och med tanke på citatet ” när förändringarnas vindar blåser bygger en del vindskydd, andra bygger väderkvarnar”. Vi vill möta och anpassa oss till vår omvärld och de utmaningar som snabba förändringar innebär. Nästa år 2023 har Kuling 30 års jubileum och vi är stolta över att vi över åren kunnat erbjuda våra kunder (patienter) kontinuerlig och personlig kännedom.

Sedan 2015 är vi en del av Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Vårdval Rehab innebär att patienten själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet de vill vända sig till. Kulings fysioterapeuter och arbetsterapeuter arbetar tillsammans med primärvårdsrehabiliteringen i Lysekil.

Vi erbjuder även ett brett utbud av friskvård i vår verksamhet där du väljer om du vill träna i grupp eller individuellt.

Kuling startade en företagshälsa 2021 där målet har varit att verka lokalt och kundanpassat. Kuling är en personlig företagshälsa där vi tillsammans tittar på era behov. Vårt motto är att arbeta förebyggande och bidra till ett friskt och konkurrenskraftigt företag.